Grupul Editorial Corint anunță o nouă serie de cărți care va continua succesul seriei Divergent: BERLIN, o distopie care relatează conflictul dintre mai multe grupări de adolescenți, singurii supraviețuitori ai unui virus care a șters de pe fața pământului toți adulții.

berlin carte

Autorii Fabio Geda și Marco Magnone plasează acțiunea într-un Berlin ficțional, în anul 1978. Zidul Berlinului străjuiește un oraș în ruină, fără electricitate și bântuit de animale sălbatice. Împărțiți în facțiuni, fetele și băieții din Berlin luptă, se coalizează, urăsc, iubesc, ucid și mor.

Conținutul online va duce povestea la un alt nivel și le va permite cititorilor să stabilească o relație mai profundă cu lumea din BERLIN. Pe site-ul web dedicat seriei (www.berlin.edituracorint.ro) va fi disponibil material suplimentar despre familiile personajelor, despre particularitățile și simbolurile fiecărei grupări, vor apărea poveștile personajelor secundare și mai multe informații despre locurile și contextul istoric în care se desfășoară acțiunea.
Prin intermediul rețelelor sociale (Facebook, Instagram, YouTube) și al paginii web dedicate, fanii seriei vor fi încurajați să contribuie la dezvoltarea unor povești complementare și paralele. Prin contactul direct și constant cu editorii, cititorii vor simți că fac parte din poveste și contribuie la aceasta.

Grupul Editorial Corint a pregătit și o serie de materiale promoționale, printre care și un original kit de supraviețuire și materiale informative pentru eventualitatea unei calamități (reale sau imaginare).

Focurile din Tegel, prima carte a seriei formate din șapte volume, va fi disponibilă în librăriile din toată țara din noiembrie 2015, la prețul de 29,90 lei, având lansarea în cadrul târgului Gaudeamus. Celelalte șase volume ale seriei vor apărea la un interval de șase luni, ultima carte fiind programată pentru toamna anului 2018.

Poți comanda cartea Focurile din Tegel din magazinul online al editurii corint.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>