Realizează o fotografie în perioada 6 – 30 mai 2016 în orașul tău prin care să surpinzi aspecte ale lumii din seria BERLIN și poți câștiga unul dintre premii! Îscrie-te acum la concursul de fotografie “Paparazzi BERLIN cu obiectivul prin oraș”. Imaginile să ilustreze aspecte și valori care guvernează facțiunile din Berlin – conviețuirea pașnică și întrajutorarea reciprocă, colaborarea, solidaritatea etc.;

La acest concurs pot participa copii cu vârste între 12 – 17 ani, din toată țara, care au citit primul volum al seriei BERLIN – “Focurile din Tegel” sau care cunosc acțiunea și principalele întâmplări ale seriei BERLIN. Copiii trebuie să dispună de un aparat foto / smart phone / tabletă care să le permităConcurs de fotografie realizarea unei fotografii cu o dimensiune de max 5 MB. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu un număr maxim de 3 fotografii la dimensiunea precizată mai sus. Fotografiile trebuie trimise până cel mai târziu în data de 30 mai, ora 23:59, pe adresa berlin@edituracorint.ro. Se va menționa în mail numele și prenumele, vârsta, orașul, număr de telefon sau adresa de mail.

Fotografiile vor fi jurizate de către Marian Mocanu – fotograf profesionist, 1 reprezentant al editurii Corint Junior, 1 reprezentant al sponsorului, 1 reprezentant al revistei Super Bravo Girl. Fiecare membru al juriului va oferi un punctaj între 1 și 5 puncte desenelor selectate, unde 1 a respectat cel mai puțin criteriile concursului, iar 5 puncte a respectat foarte bine criterii și tematica concursului de fotografie.

 • Premiile vor fi ridicate de copii, însoțiți de reprezentantul legal în ziua de duminică, 5 iunie, intervalul orar 11: 00 – 12:00, de la standul Editurii Corint în cadrul evenimentului Bookfest, care va avea loc la Romexpo.
 • În cazul în care câștigătorii nu vor putea ajunge la festivitatea de premiere vor avea timp până pe data de 10 iunie să ia legătura cu reprezentanții editurii Corint Junior pe adresa grigore@edituracorint.ro pentru a stabili detaliile de a intra în posesia premiilor.
 • Lista câștigatorilor va putea fi consultată pe site-ul seriei berlin.edituracorint.ro.
 • Premiile vor fi următoarele:
  • Premiul I – 1 aparat de fotografiat + volumul II al seriei BERLIN
  • Premiul II – un card de memerie 64GB + volumul II al seriei BERLIN
  • Premiul III – un card de memorie 32 GB + volumul II al seriei BERLIN
  • 10 mențiuni care vor primi volumul II al seriei BERLIN
  • Caștigătorii premiilor I, II si III vor beneficia și de o întâlnire în studio cu fotograful profesionist Marian Mocanu care le va împărtăși secrete și informații despre cum să realizezi o fotografie profesionistă.
  • Fotografia care va câștiga premiul I va fi publicată în numărul de iunie al revistei Super Bravo Girl.

Vă așteptăm!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>